wyposażenie gastronomii

Dobre rady i opinie o kosmetykach, pielęgnacji, makijażu. Polecamy produkty i marki i ostrzegamy przed tym, co kiepskiej jakości.
Reinchardś2848

wyposażenie gastronomii

Post autor: Reinchardś2848 »

Witam, zastanawiam sie w którym sklepie można kupić opiekacz do kebaba. W internecie trafiłem na sklep https://gastroplaneta.pl/pl/c/Opiekacze-kebab-gyros/150 i zastanawiam się czy sprzęt porzadnej jakości. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Warto kupować takie produkty z internetu?

Awatar użytkownika
Nika22
Posty: 24
Rejestracja: 06 lis 2019, 2:19

Re: wyposażenie gastronomii

Post autor: Nika22 »

Wygląda ok. Dobre urządzenie to połowa sukcesu. Druga połowa to asortyment, który wykorzystujesz do gotowania. Żaden kebab nie ruszy bez oleju gastronomicznego. Jest wszechstronnie wykorzystywany. Dlatego postaraj się o dobrego dostawcę, który będzie miał je w dobrej cenie. Sprawdź ofertę firmy Trafin Oil, tutaj ją znajdziesz https://trafinoil.pl/ . Firma działa w całej Polsce, ma dobre ceny, może zająć się także utylizacją zużytego oleju. Kompleksowo, rzetelnie i na czas. Myślę, że to ważne w biznesie żeby trafić na odpowiednich dostawców.

żurek

Re: wyposażenie gastronomii

Post autor: żurek »

Chętnie też polecę Ci, z własnego doświadczenia, dobrą markę zmywarek przemysłowych. Postawiłam na https://www.winterhalter.com/pl-pl/ korzystając z rekomendacji kilku restauratorów. I co mogę powiedzieć? Sprzęt jest świetny, klasa sama w sobie, duży wybór modeli, a też można liczyć na sprawne wsparcie ich doradcy. Doceniam tę markę – zerknij na ich stronę.

eaton pkzm0 10

lód

Re: wyposażenie gastronomii

Post autor: lód »

@Żurek, też mam zmywarkę https://www.winterhalter.com/pl-pl/ i jednak nie bez powodu ten sprzęt jest the best of the best. Klasa sama w sobie. Akurat model podblatowy który mam spisuje się na medal. Niezawodny, działa idealnie, doskonale domywa i czyści. Także warto go mieć w swojej gastronomii.

miwi

Re: wyposażenie gastronomii

Post autor: miwi »

Teraz znowu wprowadzono obostrzenia i może być ciężko. Co prawda mamy już doświadczenie w takich sytuacjach, więc jakoś sobie poradzimy. Przede wszystkim z łatwością możemy dopasować liczbę stolików do obecnych wymagań sanitarnych. Nasze stoliki, przy których siedzą goście, mają składane podstawy. Zamówiliśmy je z serii BISTRO, od producenta MILADESIGN https://www.miladesign.com.pl/produkty/ ... kow_bistro z Porosły-Kolonii. One są ergonomiczne, proste do złożenia, nie zajmują wiele miejsca, dzięki czemu możemy nimi zwiększać lub zmniejszać ilość miejsc siedzących dowolnie do zapotrzebowania. Są one oczywiście wytrzymałe i stabilne, a przy tym bardzo praktyczne.

ODPOWIEDZ