Cafeina.eu - opinie

Najlepsze sklepy online i stacjonarnie, okazje, opinie, porady.
Awatar użytkownika
estera_73
Posty: 1
Rejestracja: 08 paź 2020, 18:47

Cafeina.eu - opinie

Post autor: estera_73 »

Witajcie! Jako kawowy smakosz szukam sprawdzonego sklepu internetowego, gdzie mogłabym kupić wiele różnych ziaren. Może coś egzotycznego... W internecie trafiłam na stronę cafeina.eu i jestem ciekawa Waszych opinii. Ktoś z Was u nich kupował?

Awatar użytkownika
Irma_92
Posty: 1
Rejestracja: 05 sie 2020, 3:56

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Irma_92 »

To mój ulubiony sklep z tego typu asortymentem. Jeżeli lubisz degustować różne rodzaje kaw to polecam zestaw kaw afrykańskich. Jak dla mnie mają niesamowity aromat i ciekawy smak. Polecam!

Awatar użytkownika
Iliana76
Posty: 1
Rejestracja: 19 cze 2020, 5:34

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Iliana76 »

Ja na razie testuje wszystkie kawy Sigle Origin Arabica i nie jestem w stanie wytypować swojego faworyta... wszystkie są pyszne! A poza tym w sklepie pracują super doradcy, szybki czas realizacji i wysyłki. Zdecydowanie mój ulubiony sklep z kawą.

Ananaś

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Ananaś »

Spokojnie możesz zamawiać! Świetna kawa, mocno aromatyczna, świeża no i ogromny wybór różnych smaków. Polecam szczególnie delicję i truskawki w śmietanie - niestandardowe smaki, przepyszne. Zamówiłam też w CafeIna zestawy świąteczne dla bliskich, rewelacyjne!

Traśka

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Traśka »

My do pracy zamawiamy właśnie z CafeIna produkty z działu: kawa do biura. Dzień zaczyna się przyjemniej gdy możemy go zacząć od naprawdę smacznej, aromatycznej kawy. Zdecydowanie polecam.

Łunia

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Łunia »

Polecam ten sklep. Ich kawa smakowa jest fenomenalna. Uwielbiam szczególnie białą czekoladę i bananową. Oryginale smaki, świetny sklep.

Gonżi

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Gonżi »

Podczas ostatnich zakupów u nich zrobiłam również prezenty na zbliżające się święto Babci i Dziadka. Kupiłam kawę i herbatę, między innymi 9 Skarbów Chin, z truskawkami. Moim zdaniem to najlepsza zielona herbata. Polecam.

Ryśka

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Ryśka »

Jak ktoś ma ekspres do kawy taki z prawdziwego zdarzenia to warto mieć namiary na dobry serwis, ja naprawiałam ekspres w https://ekspresowy-serwis.pl/ i faktycznie bardzo dobrze mi go naprawili. Wcześniej chodziłam do różnych serwisów bezskutecznie, tu nie mieli z tym problemu.

Okoń

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Okoń »

Znam ten sklep już od jakiegoś czasu, ale niedawno okazało się, że w ich bogatej ofercie jest też kawa do biura, dlatego zamówiłam większą ilość. Jestem bardzo zadowolona, w końcu nie jesteśmy zmuszeni pić kawy rozpuszczalnej ;) .

Zośka

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Zośka »

Muszę powiedzieć, że kawa smakowa którą kupiłam jakiś czas temu w Cafeina, robi furorę wśród moich znajomych i rodziny. Mam kilka wariantów smakowych, każdy chyba lubi inny smak :P U mnie wygrywa chyba ta o smaku batonika karmelowo – ciasteczkowego, aromat, smak, no wszystko na wielki plus :)

Awatar użytkownika
AnnnaW
Posty: 114
Rejestracja: 08 paź 2019, 7:38

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: AnnnaW »

Dobra kawa to podstawa, na pewno warto kupić coś lepszego. Na pewno macie swoje ulubione kawy, ja tak mega lubię tą od https://www.cafesilesia.pl/pol_m_KAWA_W ... S-182.html ale co jakiś czas też i próbuje całkiem nowych smaków.

jeżyna dżem

Młama

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Młama »

Nie ma chyba większego fana kawy ode mnie. Naprawdę przetestowałam już przeróżne kawy i nadal z chęcią poznaję nowe smaki. Bardzo lubię ten sklep, zarówno za jakość ich kaw, jak i wielki wybór kaw smakowych. Ale ostatnio zamówiłam też od nich naprawdę pyszne herbaty.

treża

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: treża »

Uwielbiam ich kawy, mocno aromatyczne, smaczne i dające kopa. Od jakiegoś czasu zamawiam już tylko u nich, naprawdę polecam. Różnica między ich kawą, a marketową jest ogromna. A na ich stronie znalazłam przepis na [url=https://cafeina.eu/sernik/]sernik z kawą/url] obowiązkowo będzie u mnie na świątecznym stole.

Awatar użytkownika
gloria81
Posty: 1
Rejestracja: 29 mar 2021, 14:51

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: gloria81 »

Wiecie, że można u nich zamówić takie indywidualne kawy, które mogą posłużyć jako forma marketingu firmy? Ja skorzystałam i wśród moich klientów taka kawa z własnym logo cieszy się naprawdę sporym zainteresowaniem. Ciekawa opcja.

ośien

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: ośien »

O rany, ich kawy smakowe to jest poezja w najczystszej postaci. Jestem wielką fanką kawy ogólnie i od dawna, ale odkąd poznałam te smakowe, przepadłam. No po prostu je uwielbiam. Zgadzam się z poprzednimi opiniami, że są aromatyczne. "przetestowałam" już kawy smakowe różnych firm i te z Cafeina naprawdę smakują najlepiej.

Syłwia

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Syłwia »

Bardzo się cieszę, że trafiłam na ten wątek, naprawdę! Jestem fanką kawy, ale ostatnio szukałam jakiegoś fajnego zestawu na prezent dla mojego kierownika, który przechodził na emeryturę. Okazało się, że w Cafeina mają też kawy premium, które idealnie nadają się na prezent.

Szreńka

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Szreńka »

Sklep naprawdę świetny, kawa dobrej jakości, idealny stopień wypalenia, aromatyczna i mocna. Nie mam zastrzeżeń, a zamawiam u nich od naprawdę dawna. Ale dopiero jakiś czas temu trafiłam na ich bloga, wiecie, że mają tam przepisy na dania z kawą, często bardzo zaskakujące, jak pasta z kalafiora z kawą:)

Awatar użytkownika
Stanislawa-98
Posty: 1
Rejestracja: 04 sty 2021, 15:58

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Stanislawa-98 »

Muszę powiedzieć, że ich kawa smakowa banan w czekoladzie, to jest istne mistrzostwo. Zakochałam się w tym smaku i jestem jego wierną fanką już od kilku tygodni. Zresztą, mają naprawdę dobre kawy.

Łosek

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Łosek »

W ich ofercie jest kawa do biura, żałuję, że wcześniej miałam o tym pojęcia. Bo jest to naprawdę jedna z najlepszych jakościowo kaw ziarnistych, jakie do tej pory miałam okazję kupować i smakować, a uwierzcie mi, było tego dość sporo, bo jestem ogromnym fanem kawy, nie znam większego miłośnika tego trunku. :D

vandal shop wrocław

Awatar użytkownika
Florentyna-64
Posty: 1
Rejestracja: 09 lut 2021, 4:00

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Florentyna-64 »

Można powiedzieć, że jestem osobą konserwatywną pod względem kawy i wybieram klasyczną, stuprocentową arabikę, świeżo paloną. Mają spory wybór, ich ziarnista arabika jest po prostu najlepsza.

Zońka

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Zońka »

Kupowałam u nich od jakiegoś czasu smakową kawę rozpuszczalną, w pracy wszyscy się nią zachwycali. Do domu kupowałam ziarnistą albo mieloną, ale klasyczną. Ostatnio zobaczyłam, że w ich ofercie jest też smakowa kawa mielona! Próbowaliście? polecam szczególnie Creme Brule - jest fantastyczna, mocno aromatyczna. Uwielbiam!

Ałkoś

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Ałkoś »

Często zamawiam u nich kawę, zarówno ziarnistą, jak i smakową - wszystko zawsze pyszne, świeżo palone, polecam jak najbardziej. Ale warto tutaj dodać i nie można o tym zapominać, że Cafeina ma w ofercie również przepyszne mieszanki herbat naprawdę gdyby nie te herbaty, które kupuję u nich, właściwie nie piłabym tego "trunku" :D

Samałka

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Samałka »

Jeśli tak jak ja, jesteście kawoszami, polecam Wam z czystym sumieniem sklep z kawą Cafeina. Na pewno się nie zawiedziecie, bo moim zdaniem to jest najlepsza kawa, jaką w życiu piłam. Spory wybór, różne smaki, aromaty. A do tego moim zdaniem naprawdę dobre ceny, szczególnie mając na uwadze jakość ziaren.

Tolka

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Tolka »

Bardzo lubię sklep Cafeina i kupuję u nich już od dłuższego czasu, uważam, że lepiej kupić produkt dobrej jakości, a takie właśnie kawy i herbaty mają w swojej ofercie. Dzisiaj w moim koszyku znalazłam się też malinowa herbata na odporność - zbliża się okres przeziębień, na pewno się przyda.

Aluna

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Aluna »

Właśnie przed momentem odebrała od kuriera paczkę ze sklepu Cafeina. Nawet zaparzyłam sobie już kawę i delektuję się jej smakiem. Jest genialna, wyrazista, aromatyczna. Ich kawa smakowa o smaku snickersa, to jest mistrzostwo świata, polecam! Zamówiłam sobie też kilka innych smaków, zobaczymy :)

domina black

Awatar użytkownika
Juta
Posty: 1
Rejestracja: 31 sie 2021, 10:53

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Juta »

Kawy z Cafeina znam, lubię i kupować na pewno będę. Ale jako, że zbliżają się święta, polecam Wam do nich zajrzeć, bo mają super zestawy prezentowe. Kupiłam ostatnio taki zestaw kaw dla znajomej i to był strzał w dziesiątkę.

Linka

Re: Cafeina.eu - opinie

Post autor: Linka »

Oj tak, zgadzam się z opinią wyżej, że ich kawy smakowe to jest po prostu bajka! Sama uwielbiam te czekoladowe, ale kiedy zobaczyłam, że w ich ofercie jest kawa o smaku chałwy wiedziałam, że muszę jej spróbować. Polecam Wam z czystym sumieniem, to jest niebo w gębie! :)) Ogólnie kawy z tego sklepu zamawiam już od dawna.

ODPOWIEDZ